Domov História Produkty Media Ankety Kontakty

 

Hanušovská „Redžepovičova zmrzlina“ Spôsob výroby zmrzliny

Dnešná doba umožňuje v súlade s Potravinovým kódexom a platnými smernicami Európskej únie dva spôsoby výroby zmrzliny, studenou a teplou cestou. Zmrzlinová zmes na výrobu zmrzliny studenou cestou sa zmrazuje bezprostredne po zmiešaní zložiek zmrzliny na teplotu -8 až -12 °C. Druhým spôsobom je výroba zmrzliny teplou cestou, pri ktorej prebieha pasterizácia zmrzlinovej zmesi. Zmrzlinová zmes na výrobu zmrzliny teplou cestou musí byť najneskôr do 90 minút po ukončení tepelného opracovania schladená na teplotu +4 °C. Od vzniku hanušovskej „Redžepovičovej zmrzliny“, vyrábame zmrzlinu teplou cestou pri obsahu mlieka viac ako 70% celkového objemu. 

V blízkej budúcnosti chystáme rekonštrukciu objektu. Chceme skvalitniť naše služby k vašej väčšej spokojnosti, najmä kapacitným navýšením miest na sedenie a samozrejme nechceme zabudnúť ani na rodiny s deťmi. Pre deti pripravíme detské ihrisko, kde budú môcť tráviť pekné chvíle a vychutnávať si našu zmrzlinu.

Dúfame a veríme, že ste spokojní s našimi službami a že nás opäť navštívite a využijete príležitosť pochutnať si na kvalitnej zmrzline v príjemnom prostredí. Pre skvalitnenie našich služieb a zvýšenie vašej spokojnosti sme stále otvorení prijať vaše návrhy, postrehy a pripomienky, ktoré môžete ihneď vyriešiť s majiteľom, prípadne zodpovedným vedúcim prevádzky.